Opšti uslovi

Posetom i slanjem narudžbine prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. NSHC zadržava pravo da, bez prethodnog obaveštavanja, vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Svrha online prodavnice

NSHC-ova online prodavnica nije prodavnica u klasičnom smislu te reči, već jedan od načina da sakupljamo donacije za naš humanitarni rad. Na ovaj način, građanima koji žele da svojom donacijom podrže naš rad, za uzvrat poklanjamo neki od svojih suvenira. Iznos donacije predložen je pored svakog suvenira. Sve donacije koje dobijemo usmerene su na direktnu podršku našim korisnicima. Ne zaboravite da je online prodavnica samo jedan od načina da prikupljamo sredstva za naš rad, i da će svaki Vaš prilog biti utrošen u celosti za neprofitne aktivnosti.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime online prodavnice NSHC-a, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih koji se registruju. Prikupljamo samo osnovne i neophodne podatke, a svi se podaci strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za rukovanje narudžbinom suvenira. Svi zaposleni u NSHC-u odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Vaš nalog

Korišćenjem NSHC-ovog sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na Vašem nalogu i sa Vašom lozinkom.Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije, NSHC će koristiti radi slanja suvenira i uspostavljanja kontakta, i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Opis proizvoda - suvenira

NSHC ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi suvenira 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako suvenir koji ste naručili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu, možete ga vratiti u nekorišćenom stanju, a mi ćemo ga zameniti drugim, po dogovoru sa Vama.

Sledeća stranica
Username
Password
  Registracija

Dobrodošli!

NSHC-ova online prodavnica nije prodavnica u klasičnom smislu te reči, već jedan od načina da sakupljamo donacije za naš socio-humanitarni rad. Uplatom donacije direktno podržavate rad NSHC-a, a za uzvrat, poklanjamo Vam neki od svojih suvenira. Sve donacije koje dobijemo usmerene su na direktnu podršku našim korisnicima.

Hvala što nam pomažete da pomognemo drugima!