Hvala na interesovanju za to kako da podržite rad NSHC-a!

Aktivnosti Novosadskog humanitarnog centra se u potpunosti finansiraju sredstvima iz donacija. Stoga je vaša podrška važna i dragocena. Prilog možete dati u formi novčane donacije i donacije u robi:

- Donacije u novcu: Novčane donacije su potrebne kako bi NSHC mogao da pruža pomoć i podršku onima kojima je to najpotrebnije. Sve donacije su dobrodošle, bez obzira da li su male ili velike. Vaš prilog će biti usmeren na jedan od nekoliko projekata koje NSHC realizuje. Ako želite da se Vaš novac usmeri na određeni projekat ili aktivnost, molimo naznačite to prilikom uplate.

Uplate možete izvršiti putem PayPall-a na: nshc@eunet.rs

Uplate takođe možete izvršiti na namenski račun NSHC-a: 150-1857058-62

Takođe, možete da posetite našu prodavnicu suvenira / online shop NSHC-a i odaberete nešto od ponuđenih proizvoda, i na taj način donirate novac.

- Donacije u robi: U našu organizaciju možete doneti polovnu garderobu i druge stvari koje želite nekom da poklonite. Sve što na ovaj način prikupimo, delimo siromašnim porodicama u Novom Sadu. Svakog decembra organizujemo akciju „Budi Deda Mraz“, tokom koje ciljano prikupljamo poklone za novogodišnje paketiće namenjene siromašnoj deci. NSHC povremeno organizuje akcije pomoći socijalno veoma ugroženim pojedincima i porodicama. Ako imate pitanja i predloge u vezi sa donacijama u robi, molimo da nam se javite.