Postoje brojni načini na koje možete pomoći ugroženim ljudima i podržati rad NSHC-a. Predlažemo neki od sledećih:

– Volontiranje u NSHC-u: dajte doprinos poboljšanju života drugih u svoje slobodno vreme! Svi koji imaju entuzijazma, motivacije i vremena za rad na volonterskim pozicijama, u proseku 4 sata nedeljno, dobrodošli su u naš tim volontera. Više o ovoj temi saznajte ovde.

– Uplata donacije: Novčane donacije su potrebne kako bi NSHC mogao da pruža pomoć i podršku onima kojima je to najpotrebnije. Sve donacije su dobrodošle, bez obzira da li su male ili velike. Vaš prilog će biti usmeren na jedan od nekoliko projekata koje NSHC realizuje. Ako želite da se Vaš novac usmeri na određeni projekat ili aktivnost, molimo naznačite to prilikom uplate.

Uplate možete izvršiti putem PayPall-a na: nshc@eunet.rs

Uplate takođe možete izvršiti na namenski račun NSHC-a: 150-1857058-62

– Promocija rada NSHC-a: postavljanjem linka sa našom internet adresom na Vašu web stranu, praćenjem naših naloga na društvenim mrežama (@NSHCentar), informisanjem Vaših prijatelja i porodice o našem radu. Proširite vesti; podstaknite Vaše kolege da uplate donaciju ili da kupe nešto od suvenira NSHC-a. Sve ove aktivnosti pomažu da se u društvu više govori o problemima koje svi zajedno možemo rešiti.