NSHC objavljuje POZIV ZA PRIJEM VOLONTERA za pružanje usluga psihološkog savetovanja i psihoterapije, u Psihološkom savetovalištu Novosadskog humanitarnog centra.

Psihološko savetovalište je volonterski projekat Novosadskog humanitarnog centra, u kojem psihoterapeuti – volonteri pružaju besplatne usluge emotivne podrške, psihološkog savetovanja i psihoterapije građanima Novog Sada. Rad Savetovališta odvija se u prostorijama NSHC-a na Novom naselju, Bulevar Vojvode Stepe br. 1. Prostorije se koriste za individualna savetovanja, radionice, edukacije i sastanke.

Zadaci volontera u Psihološkom savetovalištu su:

– Pružanje usluga psihološkog savetovanja i psihoterapije u direktnom radu sa klijentima (u zakazanim jednočasovnim terminima, u prostorijama Savetovališta);

– Pružanje usluga informisanja i savetovanja preko email-a (odgovaranje na mailove koje nam šalju klijenti).

Uslovi za volontere: Diplomirani psiholog ili apsolvent psihologije, sa najmanje dve godine edukacije iz psihoterapije; poželjno je iskustvo u psihološkom savetovanju i psihoterapiji, i poznavanje rada na računaru (Word, Excel, Internet).

Prijava za konkurs treba da sadrži CV i motivaciono pismo. Prijavu poslati do 28.2.2015. godine, na adresu: savetovaliste.nshc@gmail.com.

Više informacija o Psihološkom savetovalištu, volonterskom projektu NSHC-a, možete pronaći na: savetovaliste.nshc.org.rs

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: (021) 423 021; 423 024; 069/665-423 i putem mejla: savetovaliste.nshc@gmail.com.