two young girls laughing behind another girls back

NSHC objavljuje Javni poziv za prijem VOLONTERA, za pružanje usluga psihološkog savetovanja i psihoterapije u Psihološkom savetovalištu za mlade u Novom Sadu.

Psihološko savetovalište za mlade realizuje se u okviru projekta „Budi zdrav/a u stvarnom i virtuelnom svetu“. Mladima će kroz Psihološko savetovalište biti pružane besplatne usluge psihološkog savetovanja i psihoterapije. Projekat je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta.

Zadaci volontera će biti pružanje usluga psihološkog savetovanja i psihoterapije, i pružanje usluga e-mail savetovanja.

Volonteri u Psihološkom savetovalištu treba da zadovolje sledeće uslove: diplomirani psiholog ili apsolvent psihologije; najmanje dve godine edukacije iz psihoterapije; poželjno je iskustvo u psihološkom savetovanju i psihoterapiji; poznavanje rada na računaru (Word, Excell, Internet); visok nivo interpersonalnih i komunikacionih veština.

Prijava za konkurs treba da sadrži CV i motivaciono pismo. Prijavu poslati najkasnije do 10.juna 2013. godine na adresu nenad.nshc@gmail.com.

Više detalja o Psihološkom savetovalištu za mlade i o mentalnom zdravlju mladih možete pronaći na: www.savetovaliste.nshc.org.rs i na: www.facebook.com/NSHCsavetovaliste.

Za sva dodatna pitanja, možete se obratiti putem telefona 021/423021; 423024; 069/665425 i putem mejla: nenad.nshc@gmail.com.