Novosadski humanitarni centar objavljuje Konkurs za učešće u programu studijskih putovanja za predstavnike civilnog sektora iz AP Vojvodine koji su angažovani na pružanju usluga za starije osobe i organizaciji volonterskih programa. Konkurs je otvoren u okviru Net-AGE projekta.

Rok za prijavu na Konkurs je 14. februar 2014. godine.

Konkurs za predstavnike javnog sektora, za učešće u istom programu, objavio je Pokrajinski zavod za socijalnu zaštitu i rok za prijavljivanje je 20.01.2014.

NET Age Program studijskih putovanja ima za cilj da podrži međunarodnu mobilnost ljudi uključenih u planiranje, organizovanje, upravljanje i unapređenje procesa i usluga namenjenih starijim osobama i njihovim porodicama. Program je usmeren na prenos, poboljšanje i unapređenje veština, inovativnih metoda i praksi u oblasti brige o starijima, ali i na obučavanje profesionalaca za prevazilaženje teškoća koje se javljaju u radu sa starijima i razvijanje partnerstava u zajednici.

U prilogu možete naći tekst Konkursa i prijavni formular. Za dodatne informacije možete se obratiti Čili Stojanović na email: chila.nshc@gmail.com.

Konkurs za učešće u programu studijskih putovanja

Prijavni formular