Girl Opening Christmas Present — Image by © Royalty-Free/Corbis

Da li će Deda Mraz ove godine naći put do baš SVE dece u Novom Sadu?… NSHC organizuje humanitarnu akciju “Budi Deda Mraz” – sakupljanje slatkiša za 150 paketića namenjenih siromašnoj deci u Novom Sadu.

Volonteri NSHC-a u tri novosadske osnovne škole direktno rade sa socijalno ugroženom decom, pomažući im u učenju i savladavanju gradiva. Ova deca takvu podršku nemaju kod kuće, jer žive u velikom siromaštvu, sa roditeljima koji i sami nisu imali priliku da završe školu. Naš cilj je deca istraju, savladaju prepreke i uspešno završe školu, ali i da unaprede socijalne veštine, povećaju samopouzdanje i samopoštovanje. Obrazovanje će im doneti šanse za bolji život i izlazak iz siromaštva.

Nova godina je prilika da mališane obradujemo i nagradimo za vredan rad tokom cele godine. Volonteri su pripremili novogodišnju predstavu koju deca sa nastrpljenjem očekuju. Kao i svake godine do sad, naša je namera da dođe i Deda Mraz sa punom vrećom poklona!

Pozivamo vas da, donacijom u slatkišima, pomognete našu akciju. Slatkiše možete doneti u Novosadski humanitarni centar, Arse Teodorovića 3, svakog radnog dana od 8h do 16h. Akcija traje do petka, 21.12.2012.

Dodatne infomacije možete dobiti putem e-maila: dobrila.nshc@gmail.com ili na tel. 423-024.

Izveštaj o akciji sa fotografijama biće objavljen na ovoj stranici, kao i na Facebooku i Twitteru .